CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’e icra mahkemesi önündeki yurttaşlar dert yandı. Emeklilikte yaşa takılan bir yurttaş, “Mezarlıkta gidip ben ATM’den para çekeceğim” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Ankara İcra mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri önünde bekleyen yurttaşların derdini dinledi. Daha önce AKP’de beş sene makam şoförlüğü yaptığını ileri süren bir yurttaş Tekin’e sorunlarını aktardı. AKP’ye oy verdiğini söyleyen yurttaş, AKP’de çalışırken aldığı krediler nedeniyle icralık olduğunu belirterek, “Bunlara borç aldım maalesef ödeyemiyorum” diye dert yandı. Yurttaş, “İnanın ekmeğe muhtaç olduk. Hepimiz ekmeğe muhtaç olduk. Bu yönde Sayın Cumhurbaşkanımız hiç umursamıyor gibi, millet acındın ölüyor. Ne yapacağız bilmiyorum” diye konuştu.

Emeklilikte yaşa takılan başka bir yurttaş da Tekin’e geçinemediğini söyledi. 65 yaşında emekli olacağını kaydeden yurttaş, “Mezarlıkta gidip ben ATM’den para çekeceğim” dedi. Yurttaş, "Pandemi de bizden IBAN istediler, aşı için de bir IBAN istesinler de isteyen parasını versin aşısını getirsin. En azından biz kendimiz getirelim” diye tepki gösterdi.