İstanbul’da aynı gün içerisinde iki ayrı iş yerinden yaklaşık olarak 152 bin lira değerinde elektronik eşya çalan hırsız yakayı ele verdi. polisin iş yeri ve sokak kameralarını inceleme sonucu kimliğine belirlediği şüpheliyi yakaladı. 

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde aynı gün içerisinde iki ayrı iş yerinden soygun ihbarı alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araştırma başlattı. Soyulan iş yerlerinden birisi olan emlak dükkanından toplamda yaklaşık olarak 150 bin lira değerinde bir televizyon, bir bilgisayar ve monitörü, fotoğraf makinesi ve modem çalınırken ikinci iş yeri olan restorandan da yaklaşık 2 bin lira değerinde bir televizyon çalındığı tespit edildi.

Emniyet ekiplerinin iş yeri ve sokak kameralarının kaydettiği görüntüleri incelemesi sonucu, hırsızlığı aynı kişinin yaptığını belirledi. Bu arada kimliği de tespit edilen O.B. isimli şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı ve çaldığı elektronik eşyalar sahiplerine teslim edildi. Ardından adli makamlara sevk edilen O.B. serbest bırakıldı.