Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidar kanadının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili söylemlerini kınadığını belirterek, "Siyasi partiler ve onların yöneticileri nezaket ve üsluplarıyla topluma örnek olmalıdır. Ancak gelinen noktada 'üslup ve nezaket' sorunu siyasetin en önemli problemi haline gelmiştir” dedi. Karamollaoğlu, Akşener’i arayarak üzüntülerini ve dayanışma duygularını ilettiğini de açıkladı.

Akşener, dünkü grup toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bazı parti yöneticilerinin kendisine hakaret ve küfrettiğini söylemiş, Bahçeli de Akşener’in açıklamaları üzerine yeni tweet paylaşımları yapmıştı.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Siyasi partiler ve onların yöneticileri nezaket ve üsluplarıyla topluma örnek olmalıdır. Ancak gelinen noktada 'üslup ve nezaket' sorunu siyasetin en önemli problemi haline gelmiştir.

İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i hedef alan ifadeler bu nezaketsizliğin endişe verici son halkası olmuştur. Hiçbir şekilde kabul edilebilir değildir. Bu vesileyle Sayın Akşener’e yönelik ifadeleri bir kez daha şiddetle kınıyorum.

Kendisini arayarak bu konudaki üzüntülerimi ve dayanışma duygularımı ilettim. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Türkiye’de hakaretin değil nezaketin, kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın hakim olduğu bir anlayışı hep birlikte inşa edeceğiz."