CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorlu tren faciasında oğlunu kaybeden ve adaletin sağlanması için her gün tweet atan Mısra Öz'ün koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olmasından ötürü, Öz'ün yerine "1015 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı" yazdı ve adalet talebini yineledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorlu tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'ün yerine seslendi. Mısra Öz, Çorlu tren faciasında oğlunu kaybettikten sonra, faciada sorumlulukları olanların yargılanması için her gün adalet talebiyle tweetler atmıştı. Öz'ün koronavirüse yakalanması nedeniyle yoğun bakıma alınmasının ardından sosyal medyada bir çok insan Mısra Öz'ün yerine tweet atarak Öz'e destek olmuştu. Kılıçdaroğlu da Mısra Öz'e destek olarak, sosyal medya hesabından onun adalet talebini yineledi ve şunları belirtti:

"Mısra Öz yoğun bakımda. Dünyadaki en büyük acı evlat acısı. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi veriyor, onun yerine ben yazayım. 1015 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı."