CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik sözleri için, "Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben, Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum, ancak ülkem için kaygılıyım" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında söylediği sözlere ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, bir videokliple birlikte şu mesajı paylaştı:

"Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben, Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum, ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir."

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoklipte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin sığınmacılar konusuna ilişkin yaptığı çelişkili açıklamaların yer aldığı görüldü. Videoklipte, Kılıçdaroğlu'nun, "Allah’ın izniyle, milletin taktiriyle iktidar olduğumuzda ilk yapacağımız işlerden birisi, Suriyelileri Suriye'ye kardeşçe göndermek olacak" sözlerinin ve "Yönetemiyorlar. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Gerçekten de Türkiye yönetilmiyor. Türkiye savruluyor arkadaşlar" sözlerini içeren görüntülere de yer verildi.