CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP Grup Toplantısı'nda kullandığı, "Neymiş? Millet açmış. Bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin" sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın AKP Grup Toplantısı'nda sarf ettiği, "Neymiş? Millet açmış. Bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin" sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Erdoğan 'Millet açsa onları da siz doyuruverin' demiş. Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP'li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu. Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin. AK Partili makul anne babalara, dürüst insanlara çağrımdır; artık bu düzene veda etme zamanınız gelmiştir. Vatanınıza karşı sorumluluğunuz budur."