Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in paylaştığı Serdar Ekşi ile olan telefon konuşması görüntülerinde, Ekşi’nin, “Hilal’in kocası… Pelikanın başı o zaten” iddiasına Hilal Kaplan yanıt verdi. Kaplan, “HTS kayıtlarını talep edeceğiz ve iftiradan dava açacağız” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeninin eşi, Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi ile yaptıkları görüntülü telefon görüşmesinin kaydını paylaştı. Peker ve Ekşi arasında yapılan görüşmede Ekşi, “Reisim şu Pelikan'a girmeden aslında, daha girmeden artık... İşte ben şeyi aradım, Hilal'ın kocası. Pelikanın başı o zaten, Süheyb'i ben aradım” ifadelerini kullanmıştı. Kendisi ve eşi hakkındaki iddialara yönelik sosyal medya hesabından açıklama yapan Hilal Kaplan, dava açacaklarını belirterek şunları dedi:

“Serdar Ekşi denen yalancı ile “alakamız” şudur: Kendisi Taha Ün ile yakındır. O yüzden bu videoda hakkımızda söylediklerinin Taha Ün-Davutoğlu ekibi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eşimle cepte görüştüğü tarihi açıklasın; HTS kayıtlarını talep edeceğiz & iftiradan dava açacağız. Serdar Ekşi denen yalancı iki yıl önce araya binbir ricacı koyarak eşimle bir defa görüşmüş. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor. Mahkemede hesaplaşacağız.”