Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün televizyon yayınında, "Gaziosmanpaşa'dan tanıdığını" söylediği Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı bir telefon görüşmesinin kaydını yayınladı.

Peker bugün önce sosyal medya hesabından, "süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda)" mesajı paylaştı, daha sonra da saat 18.00’da bir video yayınladı. Peker videoyu, "Süleyman soylunun Habertürk canlı yayınında 'tanırım, arkadaşım' dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmem. Bir gram namusun varsa o koltukta oturma" notuyla paylaştı.

Videoda, Peker ve Hacıfazlıoğlu arasında Süleyman Soylu hakkında konuşmalar yer alıyor. Videoda Hacıfazlıoğlu Peker'e Soylu ile görüşeceğini anlatıyor. Hacıfazlıoğlu ayrıca Peker'in eski bakan Berat Albayrak aleyhindeki videolarını Soylu'nun kendisi aracılığıyla ilettiği talimatla başlattığını ve durdurduğunu da doğruluyor.

Peker daha sonrasında Bakan Soylu'ya hitaben iki tweet daha paylaştı. Soylu'dan HTS kayıtlarını paylaşmasını isteyen Peker şunları söyledi:

"Reşat Hacıfazlıoğlu senle cenazede görüştükten sonra hemen beni arayıp yurtdışına kaç demiş mi? Hts kayıtlarını yayınlayın süslü süleyman."

"süslü sülü, bir gram şerefin varsa Reşat Hacıfazlıoğlu’yla senin, babanın, koruma müdürünün ve yakın akrabalarının hepsinin hts kayıtlarını yayınla."

Peker, daha önce de Hadi Özışık ile Soylu hakkındaki konuşmasını paylaşmıştı.