Muğla'nın Bodrum ilçesinde silah kaçakçılığı operasyonu sırasında çıkan çatışma sonucu şehit olan polis memuru Ercan Yangöz için siyasi liderler taziye mesajı yayınladı.

Birçok siyasi parti lideri ve parti temsilcileri, polis memuru Ercan Yangöz'ün şehit düştüğü haberini aldıktan sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı. Taziye mesajları şöyle:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Muğla Bodrum'da, operasyondayken çıkan silahlı çatışmada şehit düşen kahraman polisimiz Ercan Yangöz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Polis Teşkilatı'mız ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim şehidimizin makamını âlî eylesin.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Muğla'nın Bodrum ilçesinde, operasyondayken çıkan çatışma sonucu şehit olan kahraman polisimiz Ercan Yangöz'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Muğla'da operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit verdiğimiz kahraman polisimiz Ercan Yangöz'e Yüce Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin başı sağolsun... Bodrum'da emniyet güçlerimiz tarafından düzenlenen operasyon sırasında çıkan silahlı çatışmada şehit olan kahraman polisimiz Ercan Yangöz'e Allah'tan rahmet diliyoruz...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Bodrum'da silah kaçakçılığı operasyonunda şehit olan polisimiz Ercan Yangöz'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Dualarımız yaralı polisimizle.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: Bodrum'da meydana gelen çatışmada şehit olan kahraman polisimiz Ercan Yangöz’ü son yolculuğuna uğurladık. Başta şehidimizin ailesi olmak üzere, tüm emniyet teşkilatımıza baş sağlığı ve sabır diliyorum. Ulusumuzun başı sağolsun.”