Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in belediyeye ait cipi hala iade etmediğini belirterek, "Artık ailece belediyenin mallarından elinizi çekin. Bu mallar sizin babanızın malı değil" dedi.

Mansur Yavaş, bugün Habertürk kanalında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Yavaş, programda, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediyeye ait olan cipi hala teslim etmediğini belirterek, "Versene kardeşim cipi. Artık ailece Belediye'nin mallarından elinizi çekin. Bu mallar babanızın malı değil" diye konuştu.

"3 SEFERDİR DE BİR TROLÜN BENİM VAKTİMİ ÇALMASINA İZİN VERİYORSUNUZ"

Programın sunucusu Fatih Altaylı'nın Mansur Yavaş'a sarf ettiği, "Ben sizi bir daha konuk etmeyeceğim. Nedenini soracaksınız. Çünkü, illallah dedim. Melih bey, Melih Gökçek; sabahtan beri, doğrusu sizin konuk olduğunuz duyurulduktan beri yüzlerce mesaj... Onun çevresinden mesajlar falan... Telefonumu kullanamaz hale geldim. O yüzden" sözlerinin ardından Yavaş, Gökçek için, "Kusura bakmayın ama 3 seferdir de bir trolün benim vaktimi çalmasına izin veriyorsunuz. Namuslu, şerefli, haysiyetli insan dedikodu yapmaz, savcılığa verir" dedi.

"KENDİ ÇOCUĞUMA FUTBOL KULÜBÜ KURMADIM, BİR TANESİNE TELEVİZYON KURMADIM"

Yavaş, programda şöyle konuştu:

"Çok özür dilerim, üç bin, dört bin tane mesaj geldi değil mi? O kadar mesaj içerisinde ‘bir yakınını zengin etti' diye iddia var mı? Kendi çocuğuma futbol kulübü almadım. Bir tanesine televizyon kurmadım. Yani yapmadıklarımızı da konuşalım. Kimseyi zengin etmedim, kimseyle ihale pazarlığı yapmadım. Halkın parasını harcadığımı unutmadan, halkın parasına kendim haram gibi sahip çıkıyorum ve hayali hiçbir projeye girip o Ankara halkının parasını hiçbir yere gömmüyorum."