ÖSYM 28 Mart'ta yapılan YÖKDİL'in sonuçlarını açıkladı. Sınava katılan adaylar, sonuçları ve cevap kağıtlarını kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM sistemine girerek öğrenebilecek.

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçları 10 gün için erişime açıldı.

Adaylar sonuçlarını ve cevap kağıtlarını https://ais.osym.gov.tr adresinden 23 Nisan saat 10.15'e kadar görüntüleyebilecek.

Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebilecek. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenecek.