Söke Haberleri

söke haberleri ve güncel söke gelişmeleri, söke ile ilgili tüm video, söke fotoğrafları ve söke haberleri Aydın Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Hırsızlık suçundan 11 yıl hapis cezası bulunan B.U. isimli şahıs Aydın Söke'de jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Uyuşturucu suçundan 11 yıl hapsi bulunan F.D. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından Aydın Söke'de yakalandı.

ASAYİŞ

Hırsızlıktan hakkında 7 yıl hapis cezası bulunan şahıs, Jandarmanın düzenlediği operasyonla Aydın'ın Söke ilçesinde yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın’da evinin önünde erkek arkadaşının saldırısına uğrayan ve kendini korumak için erkek arkadaşının ölümüne neden olan Esra Abid’in duruşmasında karar...

ASAYİŞ

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde benzinle kendini yakmaya çalışan bir kişi, polis ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

SİYASET

İYİ Parti'nin Söke Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu olarak belirlendi.

GÜNCEL

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Aydın İl Başkanlığı ve Söke İlçe Başkanlığı’nı yapan 66 yaşındaki Abdülbaki Bozdemir hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Aydın'ın Söke ilçesinde icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında otobüs firmalarında seyahat eden 3 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Aydın'ın Söke ilçesinde 2 suçtan aranan ve hakkında 8 yıl 10 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

GÜNDEM

Taksici cinayetinde öldürülen 44 yaşındaki Oğuz Erge'nin cenazesi memleketi Söke'ye getirildi.

ASAYİŞ

Aydın’ın Koçarlı, Efeler ve Söke ilçelerinde uyuşturucu etkisi altında araç kullandıkları tespit edilen 3 sürücüye toplamda 130 bin 841 TL...

GÜNCEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanlığı’nda, yeni yönetim kurulu belirlendi.