Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çinelileri kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Düzenlediği kurslarla tüm Çinelileri kültür sanat aktiviteleri ve sporla buluşturan Çine Belediyesi, bu kez çocuk ve yetişkinler için tiyatro kursu açıyor. ‘İçindeki seni ortaya çıkarmaya hazır mısın?’ sloganıyla 8-10, 11-13, 14-18 ve 18 Yaş üzeri Çine’nin yeteneklerinin arandığı kursa başvurular, Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde 11 Kasım’a kadar yapılabilecek.

Kurs hakkında bilgiler veren Tiyatro Eğitmeni Ömer Öner, “Kayıtlarımız başladı. Kurs zamanları öğrencilerimizin ders saatlerine göre belirlenecek. Yetişkinlerimiz için ise kurslarımız akşam saatlerinde olacaktır. İçindeki tiyatrocuyu ortaya çıkarmak isteyen hemşerilerimizi kursumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Belediye olarak temel hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Dinçer, “Temel hizmetlerimizin yanında vatandaşlarımıza daha fazla nasıl faydalı olabiliriz diye düşünüyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Tiyatroya ilgi duyan tüm çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı kursumuza davet ediyorum” dedi.