Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar, Küçük Kadınlar dizileri ile kariyer hayatına başlayarak evlerimize konuk olan Dereli, son dönemde ise reyting rekorları kıran Yemin dizisinde “ Zafer” karakterini canlandırarak hayran kitlesini artırdı. İzleyenlerin büyük beğenisini alarak Türkiye sınırlarını aşarak Orta Doğu ülkelerinde de büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Oyunculuğunun yanı sıra sahnelerden de uzak kalmayan Ali Dereli, müzikle olan bağını hiç koparmadı. İlk single olan 'Mum' ile müzik sektörüne güzel bir giriş yapmış ve müzisyen kimliği ile de adından söz ettirmişti. İkinci single 'Hak Edecek Misin'in ardından bu sefer uzun bir ara vermeyip üçüncü single çalışması ‘CAYIR CAYIR ‘ ile tekrar sevenleri ile buluştu.

Söz ve müziği, Deniz Cem'e ait olan 'Cayır Cayır'ın kayıtları, Ont Music Network Center’da tamamlanan şarkının düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapıldı. Oğuzhan Coşkun'un sanat yönetmenliğini üstlendiği klibin yönetmenliğini ise Tansel Doğanay yaptı.

Klibin teaserı yayınlandığı günden itibaren başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu ülkelerinde de büyük yankı uyandırarak hayranlarından tam not aldı.