Ozan Doğulu'nun doğum günü partisine katılan Ece Seçkin, "Bugün kariyerimde büyük dokunuşları olan Ozan'ın doğum günü, burada olmaktan çok mutluyum. Kız arkadaşı Hera bizi de davet etti, tabii ki mutlulukla geldik, Ozan’ı kutluyorum. Birazdan da sarılıp yanaklarından öpeceğim. Eğleneceğiz, güzel bir gece olacağını tahmin ediyorum" dedi.

"ÇOK KOMİK" 
Ünlü şarkıcı, “İzzet Yıldızhan'ın sahne kostümleri ile alakalı bir açıklaması oldu. 'Sahneye külotla çıkılmaz' dedi. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bir sahne kıyafetini külot diye adlandırmak zaten çok komik. Bir şey diyemiyorum, 2022 yılındayız. Dünyanın her yerinde sahne için dikilen özel kıyafetler, mayolar... Ben de giyiyorum benim şahsıma söylenmedi ama aynısının benzerini giyerek sahneye çıkıyorum."

Ece Seçkin, "Kadın olarak bir erkeğin bu kelimelerle hemcinsime, meslektaşıma eleştiri yapmasını kabul etmiyorum. İzzet Yıldızhan böyle dedi diye yarından itibaren mayoyla sahneye çıkmam diye bir durum olamaz" ifadelerini kullandı.

"ANNESİNİ BABASINI ÖRNEK ALSIN" 
30 yaşındaki şarkıcı, "Burada benim en çok dikkatimi çeken şey şu oldu; 'Benim çocuğuma örnek oluyor' cümlesi. Sahneye çıkıp şov yapan bir kadın şarkıcının başka birinin çocuğuna örnek olma gibi bir hükmü yok. Bir çocuk örnek alacaksa kendi annesini, babasını örnek almalı. Sahnedeki kadınlara bunu kimse misyon olarak yükleyemez" şeklinde konuştu.

Seçkin, "Rap söyleyenlere 'Şarkılarında küfür var onlar şarkı söylemesin', kadın sanatçılar için 'Sahneye mayolu kostüm ile çıkmasın', çünkü kostüme külot deniliyor. Ee ne yapalım? Ne olsun istiyor kendileri. Çok komik buluyorum açıkçası" dedi.