Bir süre önce Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Merve Boluğur, magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve uzun süre gündem olmuştu. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü oyuncu, bu kez sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

KALÇASINI BÜYÜTMEK İSTERKEN ETRAF YAMULDU
Sosyal medyayı aktif kullanan Boluğur, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Photoshopla kalçasını büyütmek isteyen Boluğur, arkasındaki vitrini yamulttu. Takipçilerinin gözünden kaçmayan detaya yorum yağdı.

Cihanna'nın, "Ne yapıyorsun kız sen?" yorumuna cevap veren Merve Boluğur, "Güzelliğimden etraf yamuluyor" diyerek özgüvenini gözler önüne serdi.

RUJ İZİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Birkaç gün önce de Erkan Şen, oyuncu sevgilisiyle fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlamıştı. Şen'in kalp emojisi de eklediği karede; ikilinin neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenmişti. 33 yaşındaki işletmecinin sweatshirt'ünde bulunan ruj izi ise dikkatlerden kaçmamıştı.

"ORMANA GİDİYORUM, SÖZLER YAZIYORUM"
Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda şarkı söylemek istediğini söyleyen 34 yaşındaki güzel, "Bazen ormana gidiyorum, sözler yazıyorum ve kendime ait bir parçayı seslendirmek istiyorum, bunu birlikte yapabiliriz" ifadelerini kullanmıştı. (Milliyet)

MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ