İbo Show'un yılbaşında programında tercih ettiği kıyafet ve o kıyafete rağmen yaptığı kıvrak dansla gündeme gelen Oryantal Didem Kınalı, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Alışılagelmiş oryantal kostümü yerine uzun kollu, boynundan ayaklarına kadar kapalı bir elbise tercih eden Kınalı'nın kıyafeti, elbisenin kumaşı ve rengiyle alüminyum folyoya benzetilmişti.

"HABERLERİ GÖRÜNCE ÇOK GÜLDÜM"
Sosyal medyada gündeme gelmesi hakkında Kınalı, "Herkes kendince beni bir şeylere benzetmiş, kimi espri konusu yapmış, kimi kızmış, kimi gülmüş. Benim ne bunlardan ne de alüminyum folyoya benzetildiğimden haberim yoktu çünkü yılbaşı gecesi iki sahnem vardı Kıbrıs'ta ve çok yorucuydu. Haberleri sonradan görünce ben de şaşırdım, çok güldüm." açıklamalarını yaptı.

Oryantal Didem neden alüminyum folyoya benzetilen kostümü giydiğini itiraf etti!

"GÖBEK DELİĞİ VE ÇATALININ GÖRÜNMEMESİ GEREKİYORMUŞ"
"Neden böyle kapalı bir kıyafet tercih ettin?" sorusunu ise Kınalı, "Ya da daha doğrusu bu senin tercihin miydi? Birebir bu kıyafet olsun demediler tabii… Kollarını açabilirsin, bisiklet yaka giyebilirsin, demişlerdi. Sadece göbek deliği ve göğüs çatalının görünmemesi gerekiyormuş; onun dışında bir sorun yok dediler. Oryantal yaklaşık 15 yıldır televizyonlarda var olmadığından işimizi yapabilmek için biz de söylenenleri uyguluyoruz. Yoksa hiç işimi yapamam ki!" ifadeleriyle yanıtladı.