Menteşe Belediyesi, 'Kurumsal Karbon Ayak İzi Azaltım Projesi' ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda Jüri Özel Ödülü aldı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Projede emeği geçen ekip arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi. 

Menteşe Belediyesi, 'Kurumsal Karbon Ayak İzi Azaltım Projesi' ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda Jüri Özel Ödülü kazandı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 13'uncüsü düzenlenen ve 45 üye belediyenin 143 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nın ödül töreni, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Jüri Özel Ödülü’nü, Menteşe Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz aldı.

“PROJEDE EMEĞİ GEÇEN EKİP ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kazanılan Jüri Özel ödülü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmetlerimizden ve binalarımızdan kaynaklı oluşan karbon ayak izi oranını düşürmek için Kurumsal Karbon Ayak İzi Azaltım Projesi’ni hayata geçirdik ve binalarımızın gerekli yalıtımları ile bakım işlemlerini tamamladık. Tasarrufu ön planda tutarak hizmet ürettik ve konuyla ilgili çeşitli eğitimler vererek personelimizi bilgilendirdik. Projede emeği geçen ekip arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.