AK Paeti Aydın İl Teşkilatı, ilçe danışma kurulları düzenliyor.

Söke'de Halil Moral Düğün salonunda yapılan toplantıda açılış konuşmasını Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes yaptı. Kendisinden önceki ilçe başkanlarının da bir çok hizmet ürettiğini ancak kendisini daha şanslı hissettiğini belirten İlçe Başkanı Sibel Menderes, Söke’nin hasretle beklediği birçok projenin hayata geçirildiğini yada çalışmanın başlatıldığını söyledi. Menderes, tüm AK Parti Aydın Milletvekillerine teşekkür etti.

Toplantıda Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez de birer konuşma yaparken, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın da konuşmaları yer aldı.

Söke ile ilgili yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verilen toplantıda, Söke Çayı projesinin planlanan tarihten önce bitirileceği, iki adet okul inşa edileceği, 405 konutluk TOKİ projesi için de çok yakında ihaleye çıkılacağı belirtildi. Ayrıca Söke’ye yapılması planlanan spor kompleksinin de hayata geçirilmesi için çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

EFELER
AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partinin Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir’in başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Efeler İlçe Başkanı Elbir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu doğrultusunda Efeler ilçesinde gerçekleştirdikleri çalışmalara değindi. Elbir, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inandığımız yolda, büyük ve güçlü Türkiye ve lider ülke Türkiye olma yolunda durmak yok, yola devam" diye konuşarak toplantıya katılan partililere teşekkür etti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş ise Türkiye’nin AK Parti iktidarında yaşadığı değişimden bahsetti. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen zeybek gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, partinin belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı mensupları ve partililer de katıldı.