AK Parti’li Yavuz yaptığı konuşmada özel sporcuların başarılarının katlanarak artacağına ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu başarılarda federasyon çalışmalarının büyük desteği olacağına inandığını ifade ederek, yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

Yavuz açıklamasında ‘‘Yurdumuz genelinde 30 bin lisanslı sporcunun ve yaklaşık olarak 15 Milyona yakın ferdin bir araya gelerek büyük bir ailenin oluşturulduğu Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun bugün gerçekleştirilen 5. Olağan genel kurulunda bulunmaktan, sizlerin arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun spora ve sporcuya bugüne kadar verdiği önem ve desteklere hepimiz şahit olduk.  Hiç şüphe olmasın ki bugünden sonrada destekler devam edecektir. Bu bağlamda bende özel meleklerimizin her zaman yanında olmaya gayret gösterdim. Bundan sonrada böylesine büyük bir ailenin her zaman içinde olmaya devam edeceğim. Benim üzerime düşen görev her ne olursa olsun her zaman yanınızda olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.’’ ifadelerini kullandı.,

ÖZEL SPORCULARIMIZA 12 AY HİZMET VERECEK BİR TESİSİ DİDİM’DE HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Özel sporcular için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm imkanların seferber edildiğini ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca gerekli desteklerin verildiğinin altını çizen AK Parti Yavuz, ‘‘Federasyon Başkanımız Sn. Birol Aydın bu özel meleklerimize 12 ay hizmet verebilecek bir tesis oluşturmak için bakanlıklarımızdan bir alan tahsisi için birtakım çalışmalar yürütüyordu. Bende bu konuya tanık oldum. Bu tesisi Aydın’da neden yapmayalım konusunda hemfikir olduk. Çevre şehircilik ve spor bakanlığımızı ziyaret ederek Didim’de şu an için 30 dönümlük bir arazi ama bu daha da büyütülebilir. Denizi, doğası ve havasıyla gerçekten güzel bir şehrimiz olan Didim’de bu tesisi hayata geçirmek için gerekli adımları attık. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Gençlik ve Spor Bakanımızın destekleriyle inşallah bu projeyi hayata geçireceğiz ve bunu hep birlikte başaracağız inşallah. Özel meleklerimiz olan bu özel sporcularımızı evlerinden çıkarmak, spora yönlendirerek elde edebilecekleri başarıları kendilerine, ailelerine ve tabi ki ülkemiz sporuna kazandırabilmek için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm imkanları seferber etti. Tabi burada federasyon başkanımız Sn. Birol Aydın’ın ve yönetiminin de çok ciddi çalışmaları katkıları oldu. Spor bakanlığımızın büyük katkıları oldu. Fakat bu özel meleklerimizin elde ettikleri bu başarılarda en büyük katkısı olan hiç şüphe yok ki özel sporcularımıza verdikleri destekler dolayısıyla kıymetli aileleridir. Bu vesile ile özel sporcularımızın değerli ailelerine de verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen TOSSFED 5. Olağan Genel Kurulun hayırlı olmasını temenni ediyor, yeniden başkan seçilen Sn. Birol Aydın’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum.’’ dedi.

POLİTİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ