CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Dinç, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti iktidarını hedef aldı. 

Son dönemde yaşamı olumsuz etkileyen zamlar sebebiyle vatandaşların çok zor günler geçirdiğini ifade eden Dinç, şu ifadeleri kullandı:

“Kış kışlığını, AKP ise AKP’liliğini yapıyor desek, bugünlerin tarifi tam da bu olur herhalde. İnsanımız kışa alışkın, kışa da kışın getirdiği berekete de hasret, ancak ne yağmurun ne soğuğun ne de karın getireceği bereketi düşünemiyor artık. Ocak başında doğalgaza, elektriğe AKP iktidarı tarafından getirilen zamlar, zaten kaynamayan tencerenin altının da sönmesine neden oldu. Milletin elektrik gaz faturaları bir anda ikiye katlandı. 500 lira elektrik ödeyen yurttaş 1.000 lirayı aşan faturayla karşı karşıya kaldı. Peki, ne yapacak milletimiz? Isınmayacak, karanlıkta oturacak. Sobasında çalı çırpı, odanın ortasında da birkaç mum yakarak oturacak. Esnafımız ise daha da perişan, zaten işler durmuş durumda olmasına karşın, özellikle gıda sektöründe, çalışmasının zaruri olduğu dondurucular, dolaplar artık kalan son esnaflarımızı da iflasa götürüyor. Yani AKP’nin memleketi maruz bıraktığı perişanlık dört bir yanı sarmış durumda.

BAY MUSTAFA'NIN YÜZÜNÜ GÖREN YOK
Ne AKP yönetiminden, ne de Aydın’da AKP namına siyaset yapan yöneticisinden vekilinden inanın tık bile yok. Onların işleri tıkırında, keyifleri yerinde, ne millet ne vatandaş ne esnaf ne de emekli zerre kadar umurlarında değil. Bir zamanların hesap uzmanı Bay Mustafa da artık susmaktan başka yapabileceği bir şey olmadığını o kadar iyi biliyor ki, yüzünü gören dahi yok. Bay Mustafa bu elektrik ve doğalgaz faturalarının ne kadar yüksek olduğunun farkında mısınız? Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ez cümle sevgili Aydınlılar, gıda, ekmek, tüp, un derken artık lambayı da sobayı da yakamaz haldeyiz. Geçecek, bitecek. O sandık milletin önüne geldiği an, hep söylediğimiz gibi; gidecek gitmekte olan, gelecek gelmekte olan”