Bazı basın yayın organlarında “MHP Aydın’da Çöplükte” başlığı ile yayınlanan haber ile ilgili olarak MHP Aydın teşkilatından tepki geldi. Açıklamada sürecin mahkemeye taşınacağı dile getirildi.

“BUNLARIN SEVİYESİ ÇUKURDUR”
MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Konu olayı basına taşıma gayretinde olan arkadaşların niyeti kötü, gayretleri boşunadır. Seçim sürecinde kullanılması için yaptırılan bu afişleri saklayıp, bugün kasıtlı biçimde çöp alanlarına bırakarak medyaya servis edenler hem yüce Türk Adaletine, hem de kutlu dava şehitlerimize uhrevi dünyada hesap vereceklerdir. MHP’nin politikalarıyla ilgili makul, ayağı yere basan eleştirilerde bulunanlar bizim için değerlidir.

Son dönemde defaatle ifade ettiğimiz üzere Sayın Genel Başkanımıza ve partimize yönelik kaynağı belli sistemli saldırılar ve çirkin iftiralar hız kesmemektedir. Bu iftira sahiplerinin kullanmış olduğu hadsiz üslup ise tetikçiliğini yaptıkları çevrelerin ve siyasi partilerin mensuplarında dahi görülmeyecek derecede seviyesizdir. Necip Fazıl’ın ifadesiyle dip bile bir seviye iken bunların seviyesi çukurdur"

“SİYASİ İFLASIN İŞARETİDİR”
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ise son dönemde partilerine yönelik saldırılarıların arttığını kaydederek şunları söyledi:

"Partimize yönelik iftiraların, karalamaların bini bir para olmuştur. MHP çöplükte mi, Aydınlının gönlünde mi ilk seçimlerde göreceksiniz. Bugüne kadar kaos baykuşu, felaket tellalı olmaktan öteye geçemeyenler, ideolojik kamplaşmaların, politikada kin, nefret ve düşmanlığın teşvikçisi olanların durumu bellidir. Kendileri gibi düşünmeyenlere iftira atmayı, düzmece bilgilerle onlar aleyhinde karalama kampanyaları yürütmeyi meslek ve meşrep edinmişlerin Nazilli ilçemize, Aydın Kentimize, ülkemize ne faydası olabilir?

Seçim kampanyasına ait afiş ve bayrakları böyle çirkin biçimde atmak ve basına servis etmek siyaseti; salt yalan ve sahtekârlık üzerine kuran, siyaseten çökmüş, korkunun, aczin, küçüklüğün ve zavallılığın göstergesidir, siyasi iflasın işaretidir.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket ne söylediğini, ne yaptığını, neden yaptığını bilen; yalnız bugünü değil bugünle beraber geleceği de inşa eden bir siyasi anlayışa sahiptir.

Partimize yönelik bu temelsiz, üslupsuz, haksız ve orantısız saldırılara baktığımızda hep aynı merkezler karşımıza çıkmaktadır. PKK-HDP sevici FETÖ’nün gizli silahı olanlar bilmelidir ki vatan ve millet düşmanlarıyla mücadelemiz sen nefer, son nefes ve son damla kana kadardır.

Aklını ipotek altında verenlerin, düşünme ve muhakeme becerilerini kaybedenlerin, başka siyasi partilere göz kırpma kur yapmaları gayretlerini kendilerine bırakıyor, bizi anlamalarını beklemiyoruz.

Bizi Cennet Aydın Kentinin aydın insanları anlıyor.

Bizi Efelerin yadigarı hemşerilerimizin efe gönülleri anlıyor.

Bizi selamlaştığımız, elini sıktığımız tüm hemşerilerimiz anlıyor.

Gençler çok iyi takip ediyor.

Hanımefendiler partimize büyük teveccüh gösteriyor.

Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde;

MYK Üyelerimiz, Teşkilatlarımız, Ülkü Ocaklarımız birlik beraberlik içinde heyecanlı çalışmaları,

Dava arkadaşlarımın yüksek fedakarlıkları,

Yüreğimizde Allah inancı,

Arkamızda şehitlerin duası,

Yanımızda efelerimiz, kıymetli hemşerilerimiz,

Elimizde üç hilal,

Geleceğe coşku ve ümitle bakıyoruz. Gayret bizden, destek hemşerilerimizden takdir ve himaye Cenab-ı Hak’tandır"