HABER: AYŞE YILMAZ
CHP'nin Merkez Bankası rezervlerine ilişkin olarak başlattığı muhalefet hareketi Aydın’a taşındı. CHP Aydın İl Binası ile ilçe binalarında "128 milyar dolar nerede?" pankartı asıldı.

CHP, Merkez Bankası rezervlerine ilişkin olarak gündeme getirdiği ve akıbetinin bilinmediğini ileri sürdüğü 128 milyar dolar üzerinden muhalefetini sürdürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu grup toplantısında kürsüye "128 milyar dolar nerede?" pankartı asılmasının ardından bir hamle de Aydın İl Örgütü'nden geldi.  CHP Aydın Örgütü, İstanbul Örgütü tarafından kentin birçok ilçesine asılan ancak polis tarafından toplatılan "128 milyar dolar nerede?" pankartını il binasına astı. Ayrıca Didim, Kuşadası, Germencik, Nazilli, Söke ve Efeler ilçe binalarına da aynı pankart asıldı.

NAZİLLİ'DE PANKART KALDIRILDI
Tartışmalar devam ederken CHP Nazilli İlçe Başkanlığı binasının balkonuna asılan '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankart, ilçenin siyaset hararetini artırdı.  CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Kurnaz ve partinin il yöneticileri Mustafa Ertekin ve Serdar Alptekin tarafından parti binasına balkonuna asılan ve kısa süre kalan pankart, savcılık talimatıyla polis tarafından kaldırıldı.