Yeni nesil Dacia Sandero ve Sandero Stepway Türkiye pazarına giriş yaptı. Eylül 2020'de tanıtılan otomobillerin en ucuz fiyatlı modeli tanıtıma özel 134 bin 900 TL’den satılacak.

Yeni Dacia Sandero ve Stepway 2021 versiyonlarıyla tanıtıldı. Lansman videosuyla tanıtılan modelde Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, Renault Mais Pazarlama Direktörü Levent Timur ve Dacia ürün ekibi eşlik etti. Yeni Dacia Sandero ile birlikte marka bu segmette dizel motor serüvenine son vermiş oldu. Yeni modeller oldukça zengin donanımla birlikte geldi. Renault Grubu’nun CMF-B platformunda üretilen modeller; aralarında X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play ve elektrikli park freninin de bulunduğu birçok yeniliği de beraberinde getirdi.

134 BİN 900 TL’DEN BAŞLIYOR

Yeni Sandero Stepway lansmana özel 160 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Sandero ise mart ayında 134 bin 900 TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla showroomlardaki yerini alacak. Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, "İçinden geçtiğimiz pandemi süreci, hepimize hayatımızda gerçekten nelerin önemli olduğunu hatırlatan bir dönem oldu. Geleceğin mobilitesi bizi daha sürdürülebilir tüketime, temel ihtiyaçlara ve gerçekten önemli olana yönelmeye davet ediyor. Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway de işte bu temellere bağlı kalarak tüketicilerin gerçekten ihtiyacı olan her şeyi sunmak üzere tepeden tırnağa yenilendi. Yeni tasarımıyla daha dinamik ve modern bir görünüm kazanan Sandero ailesinde konfor, güvenlik ve teknoloji özellikleri de artırıldı" dedi.

7 FARKLI RENK SEÇENEĞİ OLACAK

Yeni Sandero ve Sandero Stepway’de yedişer farklı renk seçeneği sunuluyor. Yeni Sandero Stepway’in lansman rengi olan Atacama Turuncu, modelde ilk kez kullanılıyor. Yeni Sandero’da ise Ayışığı Gri, üçüncü nesille birlikte ilk kez renk skalasına katıldı. Yeni Sandero, donanım seviyesine ve opsiyona göre 2 adet 15 inç ve bir adet 16 inç, yeni Sandero Stepway ise 2 farklı 16 inç jant seçeneği ile sunuluyor.