Honda’nın Scooter segmentindeki modeli PCX125 modeli yenilendi. Yeni PCX125, şubat ayından itibaren 29 bin 800 liralık fiyatla satılmaya başlanacak.

Honda’nın ilk kez 2010 yılında satışa sunduğu ve o günden bu yana Türkiye de dâhil olmak üzere tüm Avrupa pazarında toplamda 140 bin adetin üzerinde satış rakamını geride bırakan scooter segmentindeki modeli PCX125, 2021 yılında yenilenen versiyonu ile satışa çıkıyor. Honda PCX125’e ABS sistemi eklendi. Selenin altına gizlenen geniş bagajı ve malzeme kalitesiyle dikkat çeken motosiklette güvenlik donanımı da artırıldı. Yeni PCX125, Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC), Kombine Fren Sistemi, Akıllı Anahtar Teknolojisi, CVT Şanzımanı, Start&Stop Sistemi, LED teknolojisine sahip ön ve arka farları, yenilenen LCD gösterge paneli ve USB Type-C soketi gibi özellikleriyle donatıldı.

Su soğutmalı tek silindirli dört zamanlı geliştirilmiş SOHC Smart Power Plus (eSP+) motor, kalkış ve ara hızlanma anlarında başarılı bir performans sergiliyor. Aracın 8,1 litrelik deposu bulunuyor. Siyah, kırmızı, gri ve beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunan yeni PCX125, şubat ayından itibaren 29 bin 800 liralık fiyatı ile satışa çıkıyor.