AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Efeler ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Neşe Menderes, Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanları katılım sağladı.

Gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde konuşmasında şu açıklamalara yer verdi;

“ Kıymetli Milletvekillerim, Sayın İl Başkanım, Sayın İl Gençlik Kolları Başkanım, değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım öncelikle Kadın Kolları İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen kaynaşma ve istişare temalı kahvaltı programımıza katılımlarınızdan dolayı şahsım ve teşkilatım adına hepinize teşekkürlerimi sunuyor, hoş geldiniz diyorum.

Kıymetli dava arkadaşlarım, bildiğiniz üzere bizler “AK Kadınlar” olarak bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere sağladığı siyaset fırsatını layıkıyla yerine getirmeye çalışarak, partimizin başarısı için canla, başla çalışmaya devam ettik, etmeye de devam ediyoruz. Her seçim dönemi olduğu gibi 2023 seçimleri öncesi mahalle mahalle, ev ev gezerek çalınmadık kapı bırakmadık, bırakmıyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye, sıcak yuvalara misafir olmaya devam ettik, etmeye devam ediyoruz ve bu çalışmaları yaparken, evlerimizden, çocuklarımızdan, ailelerimizden fedakarlıklarda bulunarak bu çalışmalara katılıyoruz. O yüzdendir ki, AK kadınlar Türk siyasetinin en fedakâr ve en çalışkan kadınlarıdır. İstiyor ve diliyorum ki bu günlerimiz bizlerin motivasyonunu arttırsın önümüzdeki yoğun çalışma takvimimize daha zinde daha etkin bir şekilde bir şekilde katılmamıza vesile olsun. Bu vesile ile ben tekrardan hepinize çalışmalarımızda göstermiş olduğunuz gayretleriniz için teşekkür ediyorum.


Kıymetli Milletvekillerim, Sayın İl Başkanım, kıymetli dava arkadaşlarım bizler AK Partili kadınlar olarak, gerçekleştirmiş olduğumuz saha çalışmalarımızda gittiğimiz yerlerde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı yanı sıra, hanelere de nokta ziyaretlerinde bulunup, hasta, engelli ve yaşlı ziyaretleriyle de kıymetli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Katıldığımız tüm ziyaretlerde, vatandaşlar AK Partili kadınlarımızı, teşkilatımızın tüm kıymetli mensuplarını ilgiyle karşılıyor samimi bir şekilde el ele gönül gönüle desteklerini sunuyorlar. Bizler de” Neden AK Parti?” konusunda vatandaşlarımızı bilgilendiriyor ve daha iyi bilgilendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gittiğimiz her evde gelecek çalışmalarımızdan, projelerimizden bahsediyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın ilgileri, samimi karşılamaları bizlerin enerjisine enerji katmakta ve inşallah bizler de vatandaşlarımızdan aldığımız enerji ve destek ile birlikte aynı azim ve kararlılıkla Büyük Ve Güçlü Türkiye’mizin inşaası için durmadan, yılmadan, bir ve beraber olarak çalışmaya devam edeceğiz. Onun için AK Kadınlar olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü heyecanla ve aşkla durmak yok yola devam diyoruz. Ben bu vesile ile tekrardan gerek katılımlarınız için başta Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Başkanımıza, Sayın İl Gençlik Kolları Başkanımıza, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Neşe Menderes’e ve siz kıymetli yol arkadaşlarıma gerekse de tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma bugüne kadar göstermiş olduğu fedakarlıklar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. 2023 seçimleri öncesi önümüzdeki süreçte tekrar tekrar bir araya geleceğimiz programlarımızda buluşmak dileği ile hepinize selamlarımı, saygılarımı sunuyor, Büyük ve Güçlü Türkiye olma yolunda “AK Kadınlar Olarak Durmak Yok Yola Devam, Durmak Yok Çalışmaya Devam” diyorum. Allah’a emanet olun. Kalın sağlıcakla.