Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Sanayi çağından artık teknoloji çağına geçiş yapıldığını belirterek, “Bugün teknoloji çağında üretmek kolay, fikir üretmek zor. Eğer düzgün bir fikir ortaya koyabilirsek çok hızlı bir şekilde büyümeler gerçekleştirebiliyoruz. Bizim de siyaset yapmaktaki amacımız bu üssel ve logaritmik kalkınmayı Türkiye'de de uygulayabilmek” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Genel Başkan Yardımcısı Ali Karakuş'un teknoloji şirketini ziyaret etti. Sanayi çağından artık teknoloji çağına geçiş yapıldığını anlatan Hüseyin Baş, şöyle konuştu:

"Sanayi çağında fikir üretmek kolaydı, insanların temel ihtiyaçlarına yönelik fikirler üretime geçiriliyordu. Ama üretmek zordu. Bu sebeple üretebilen ülkeler sivrildiler, güçlü hale geldiler. Bugün teknoloji çağında üretmek kolay, fikir üretmek zor. Yeni teknolojik çağda üssel ve logaritmik kalkınmalar göze batıyor. Eğer düzgün bir fikir ortaya koyabilirsek çok hızlı bir şekilde büyümeler gerçekleştirebiliyoruz. Bizim de siyaset yapmaktaki amacımız bu üssel ve logaritmik kalkınmayı Türkiye'de de uygulayabilmek, Türkiye'yi buna adapte edebilmek."

“REFORMLARI, SAÇ TELİNDEN AYAK TIRNAĞINA REFORMLA DOLU İNSANLAR YAPABİLİR”

Türkiye'nin birçok alanda reforma ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken Hüseyin Baş, mevcut siyasi yapıların bunu başarmasının çok zor olduğunu belirterek, “Reformları belli sistemin içindeki insanlar yapamaz. Reformları saç telinden ayak tırnağına reformla dolu insanlar yapabilir. Biz hukuk reformunu da, teknoloji kalkınmasını da, logaritmik kalkınmaları da Türkiye'de hayata geçirebilecek tek siyasi yapıyız."