CHP Kadın Kolları, Erdoğan'ın tepki çeken konuşması ile Kılıçdaroğlu'nun Akşener'in eline kolonya döktüğü görüntüleri karşılaştırarak 'zorba ve lider' mesajıyla bir klip yayınladı. CHP Kadın Kolları imzasıyla hazırlanan video, partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

CHP Kadın Kolları, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, grup kürsüsünden yaptığı konuşmaya yer verdi. Erdoğan'ın, Akşener'e yönelik, "Daha neler olacak, bunlar daha iyi günler" sözlerine yer verilen videoda, Kılıçdaroğlu'nun da, Akşener'in eline kolonya döktüğü görüntülere yer verildi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

'Saygı sarayın unuttuğu kavram' başlığıyla yayınlanan videoda Erdoğan'ın görüntüsüne; “Bir tarafta kadınları aşağılayan bir parti liderine ‘gelin hanım’ diye seslenip tehdit etme cesareti olan bir zorba” notuyla yer verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüntüleri de; “Diğer tarafta kadınların gücüyle bu ülkenin aydınlığa kavuşacağına inanan ve kadınları önceleyen bir ‘lider’ karar sizin” mesajıyla paylaşıldı.