CHP Adana ve Bilecik il ve Tarsus ilçe başkanlıklarına “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?” yazılı pankartlar asıldı.

ADANA

CHP Adana İl Başkanlığı'nın bulunduğu binaya, 16 Nisan'da asılan ve iki saat sonra polis tarafından indirilen "128 milyar dolar nerede?" pankartın ardından, şimdi de “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?” yazılı pankart asıldı.  Pankartın asıldığı sosyal medyadan da duyuruldu.

BİLECİK

Bilecik’te de pankartı, CHP İl Başkanı Metin Yaşar ile Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu birlikte astı. İl Başkanlığına asılan pankart için sosyal medyada yapılan paylaşımda “Türk Milleti adına cevabını alana kadar sormaya devam edeceğiz... 128 Milyar doları sorduğumuz gibi, yüksek sesle yılmadan soruyoruz: Mafyadan 10 bin dolar maaş alan siyasetçi kim?” ifadelerine yer verildi.

TARSUS

CHP Tarsus İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binaya da pankart asıldı. İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, parti binası önünde yaptığı açıklamada, “Bu sorunun yanıtını alana kadar sormaya devam edeceğiz" dedi.

Varal, “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi var. Bu sözleri söyleyen kişi bizzat İçişleri Bakanı. Parayı kimin aldığını soruyoruz ama yanıt vermiyor. Savcılar harekete geçmiyor. Ama biz yanıtını alana kadar ülkede yaşayan her bir yurttaş adına sormaya devam edeceğiz. Mafya liderinden ayda 10 bin dolar maaş alan siyasetçi olduğu iddiası doğru mudur? Doğruysa kimdir? Bu bir milletvekili midir? Mafya liderlerinin maaşa bağladığı başka milletvekilleri var mıdır?” diye sordu.