MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 21 Mart Nevruz Bayramı'nı yazılı mesajla kutladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Başkan Alıcık:  21 Mart Türk’ün Bahar Bayramı’dır. Nevruz, büyük Türk coğrafyasında birliği, dirliği, ümidi, barışı ve uyanışı sembolize eden tarihi bir gündür. Nevruz köklü bir kucaklaşma fırsatıdır. Türk milletini ortak sevinç ve huzurda, ortak ülkü ve dostlukta buluşturan kaynaşma vesilesidir.

TÜRK DÜNYASINDAKİ ADI "SULTAN NEVRUZ" 

Türk dünyasında 'Sultan Nevruz' adıyla bir bayram olarak yaşatılıp kutlanan bu günde en büyük dileğim, milli bekamızın sonsuza kadar var olması, dünyada ise barış ve kardeşliğin hakimiyet kurmasıdır. Bu gerçeğin ışığında; tarihiyle, coğrafyasıyla, şiiriyle, şarkısıyla, gelenek ve görenekleriyle Türklüğün bayramlarını yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Nevruz, yalnızca yeni bir mevsim döngüsünün, bolluk ve bereketin başlangıcı değildir.

"NEVRUZ; GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ" 

Türk milleti için geleceği yeniden yorumlamanın; atalet, yılgınlık, korku ve umutsuzluğun geride bırakılarak maddi ve manevi doğruluş ve atılımın müjdesidir. Güzel günlerin habercisi Nevruz'un barış ve kardeşlik duygularımızı ve milli değerlerimize bağlılığı artırmasını diliyor, hemşehrilerinin ve  Türk milletimizin , Türk Dünyasının ve insanlığın Sultan Nevruz Bayramını kutluyorum." dedi.

MHP HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ