Aydın SKS Spor Salonunda düzenlenen kızlar ve erkekler final müsabakalarının karşılaşmaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Setler boyunca mücadeleyi bir an bile bırakmayan takım oyuncuları birinci olabilmek için ter döktü. Yıldızlar Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği Müsabakalarına kızlarda 42 takım 530 sporcu yer aldı. Erkeklerde ise 9 okuldan 110 sporcu katıldı. Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda rakiplerini yenerek dereceye giren okullar belli oldu. 

Kızlarda rakiplerini eleyerek birinci olan takım 2020-2021 sezonunda Türkiye üçüncülük derecesine sahip olan Söke Amerikan Kolejioldu. Söke Amerikan Koleji takımı Türkiye yarı finallerinde Aydın ilini temsil etmeye hak kazandı. İkinciolan takım Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu 5-8 Ocak 2023 tarihlerinde yapılacak olan grup bölge maçlarında Aydın’ı temsil edecek ve üçüncü takım Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu oldu.

Erkeklerde sıralamasında birinci olarak 5-8 Ocak 2023 tarihlerinde  Burdur’da gerçekleştirilecek bölge grup maçlarında Aydın’ı temsil edecek takım Karpuzlu Şehit Şenol Akar Ortaokulu oldu. İkinci Germencik Mursallı Ortaokulu ve üçüncü Aydın Rehber Kolejioldu. Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalyaları ve kupaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Sporları İl Temsilcisi tarafından takdim edildi.