Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 13 yurt müdürlüğünden 32 kız 28 erkek toplamda 60 öğrencinin katıldığı Masa Tenisi Turnuvası,heyecanlı setlerle kıyasıya bir mücadele içinde sürdü. Turnuvayı birinci bitirerek Türkiye finallerinde Aydın’ı temsil etmeye hak kazanan takımlarBerin Menderes öğrenci yurdu ve Nazilli öğrenci yurdu oldu.

Gün boyunca devam eden ralliler boyunca kızlarda; 1. olan takım Berin Menderes Yurt Müdürlüğü olurken 2. Güzelhisar Yurt Müdürlüğü 3. Meryem Yazıcıoğlu Yurt Müdürlüğü oldu.

Erkeklerde ise 1. olan takım Nazilli Yurt Müdürlüğü, 2. olan takım Adnan Menderes Yurt Müdürlüğü ve 3. Takım Yenipazar Yurt Müdürlüğü oldu.

Türkiye’nin birçok ilinden Aydın’a eğitim hayatı için gelenbinlerce öğrencilerden biri olan Berin Menderes Yurt Müdürlüğünde barınan Tıp Fakültesi öğrencisi Şeyda Can, “Kıyasıya rekabetin yaşandığı bu sportif organizasyonda yer almaktan çok mutlu oldum. Yurdumuzda sağlanan imkânlar ile arkadaşlarımızla bol bol masa tenisi oynama fırsatımız oldu. Takım olarak antrenmanlı bir şekilde turnuvada yer aldık ve birinci olduk. Bize bu dostluk içinde geçen rekabet ortamını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına, Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na ve bizlere desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Turnuva sonunda ödül almaya hak kazanan takımlara ödüllerini GSB Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtların müdürleri verdi.