Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mesaisinde yenilerek 7 yıl sonra kent futbola hizmet vermek için gün sayan Alsancak Stadı'nın açılışını da gerçekleştirdi.

Kurdele kesimine Eski Başbakan Binali Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve İzmir'in önde gelen isimleri ile İzmir milletvekilleri katıldı.

Yenilenen stadının adının Alsancak Mustafa Denizli Stadı olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Herhangi bir sıkıntıya ve soruna mahal vermeden söyleyeyim. İnşallah Altay ve Altınordu birlikte kardeşçe kullanacaklar. Herhangi bi sıkıntı olmayacak dimi? Zaten spor bu demek. Bunu da ona göre halledeceğiz. Mustafa Hoca aynı İngiliz statları gibi diyor. Bizim statlarımız onlardan aha ileri. içeride ayrıca kapalı alanlarda da gençli merkezi var. Sadece futbol değil, gençlik merkezinde hem kitaplarınız ile birlikte olacaksınız oturacaksınız, ayrıca çalışmalarını sürdüreceksiniz. Elinde makas olan bunu iade etmeyecek bunun hatırasına saklayacak" diye konuştu