Kaliteli ürünleri ve profesyonel ekibi ile sektöründe öncü olan Bulut SMX Kimya, yeni mağazalarında daha geniş ve ferah bir alanda hizmet verecek. Yeni başlangıçlar için müşterine fırsatlar sunan Bulut SMX Kimya, ocak ayı boyunca fabrika satış mağazalarını ziyaret eden bütün müşterilerinin araç motorlarını ücretsiz temizleyecek ve alışverişlerde sürpriz indirimler sunacak.

2012’de kurulan ve geçen süre boyunca tüm ülkeye hizmet vermeye başlayan Bulut SMX Kimya, yeni fabrika satış mağazaları ile başarısını taçlandırıyor. Karşılaştığınız sorunlara hızlı çözüm bulan ve aracınızın değerini artıran Bulut SMX Kimya, Ata Mahallesi Ata Bulvarı Numara 4’teki merkez satış mağazası ve Tepecik Kavşağının 200 metre ilerisindeki fabrika satış mağazası ile ürünlere kolay ulaşım sağlıyor. Bulut SMX Kimya, online satış tercihleri ile de ürünlere bir tıkla ulaşım olanağı sunuyor.

BULUT SMX KİMYA İLE ARACINIZ İLK GÜNKÜ GİBİ OLSUN

Gece görüşünü engelleyen far sararmasına karşı SMX Far Temizleyici, solmuş plastikleri ilk günkü görünümüne kavuşturmak için tampon ve plastik yenileyici, güneş yanığı, hare oluşumu gibi aracınızın dış yüzeyini etkileyen sorunlara karşı da seramik katkılı hızlı cila müşteriler tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca susuz motor temizleme ürünü ile de elektronik aksamlara hiçbir şekilde zarar vermeden bakım ve temizlik yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra yüzey temizleme ürünleri ile de öne çıkan Bulut SMX Kimya, kaydırmaz zemin sıvısı ile sanayi gibi ortamlarda iş kazalarını sıfıra indirmenize yardımcı oluyor.

ARACINIZI DAHA ÇOK SEVECEKSİNİZ…

Otomobil sektöründe yaşanan çip krizinin ikinci el araçlara olan ilgiyi artırdığını kaydeden Bulut SMX Kimya'nın sahibi Salman Ağaç, vatandaşların elindeki araçları sevmeleri ve bakımlarını kolay yapabilmeleri için bütün olanakları sunduklarını söyledi. Ağaç, “Kurulduğumuz günden bu yana ikinci el araçların daha iyi ve daha temiz olması için hizmet veriyoruz. Bu amacımız için kampanyalar yaparak yeni yerimizde hizmet veremeye devam edeceğiz. Söz verdik, herkese aracını daha çok sevdireceğiz" diye konuştu.

ÇAYIMIZI KAHVEMİZİ İÇENİN ARAÇ MOTORUNU ÜCRETSİZ TEMİZLİYORUZ!

Müşterileri ile sürekli diyalog içerisinde olduklarını, memnuniyet için ulaşılabilir olmanın önemli olduğunu ve bu konuda iddialı olduklarını belirten Salman Ağaç, firma olarak hazırladıkları sürpriz indirim ve kampanyaları şöyle anlattı; “Ofisimize gelen 200 vatandaşımızın aracının motorunu, SMX susuz motor temizleme ürünümüz ile temizleyeceğiz. Hiçbir alışveriş şartımız yok. Tek şartımız, vatandaşlarımızın çayımızı, kahvemizi içmeleridir.”