İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı; araç konvoyları, bisiklet ve motosiklet geçidiyle kutlamaya hazırlanıyor.

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs’ta da İzmit’in mahallelerinde bayram coşkusu yaşatmaya hazırlanıyor. Yerel sanatçılar, online konserlerde bir araya gelecek, otomobil, bisiklet ve motosiklet konvoyları tüm kendi turlayacak.

MOTORLARLA İZMİT TURU

19 Mayıs Çarşamba günü şehrin tüm mahalle ve sokaklarını dolaşacak olan konvoylar, saatler 11’i gösterdiğinde pencerelere ve balkonlara çıkan İzmit halkını selamlayacak. Saat 18.00’de ise Atatürk Heykeli’nde buluşarak İzmit turu gerçekleştirecek olan bisiklet ve motosiklet grubu, İzmit’te bayram havasını yaşatmaya devam edecek. Mahalleleri dolaşacak olan bisiklet ve motosiklet konvoyu İzmitlilere bayram coşkusunu yaşatacak.

E-SPOR TURNUVASI İLE İZMİT

İzmit Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği e-spor turnuvasıyla yeni nesile de heyecanlı günler yaşatacak. İzmitli e-spor tutkunlarını farklı bir maceraya da sürükleyecek olan e-spor turnuvasında birbirinden iddialı 64 takım yarışacak. Eleme turları başlayan ve 19 Mayıs’ta sona erecek olan Pubg mobile turnuvasının sonuçları ise İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.