SERDAR ÜNSAL

Iğdır'da yaşayan 80 yaşındaki Ali Özcan, 32 yıldır eşi tarafından tıraş edilmekten mutlu olduğunu söyledi. Evde tıraş olmanın daha sağlıklı olduğunu belirten Özcan, böylece eşi ile aralarındaki muhabbetin de arttığını bildirdi.

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle berberlerin kapandığı bugünlerde 'evde' tıraş zorunluluk halini alırken, Iğdır'lı Fatma Özcan 32 yıldır eşi Ali Özcan'ın saç tıraşını yaptığını söyledi.

Iğdır merkeze bağlı Karaağaç Mahallesi’nde oturan emekli memur Ali Özcan, kendisini tıraş eden eşine teşekkür etti. Yaşlı olduğu ve hastalıklardan da korunmak için dışarı çıkmadığını belirten Özcan “İnsanlar arasındaki, muhabbet sohbet oluyor. Yaşlıyım, hastalıklardan korunmak için dışarı gitmiyorum. Memnuniyetle devam ediyoruz. 32 yıldır tıraş yapıyor. Benim eşimdir. Çok teşekkür ederim. Bu bir insanlık görevi ve aile sorunu olduğu için çok teşekkür ederim. Çocuklarımın anasıdır. Bana bağlı olduğu için de ileri geliyor” dedi.

Bu durumun zorla olmadığını belirten Fatma Özcan da şunları söyledi:

“Eşimdir. 32 yıldır evliyim. Saçını alıyorum. Tıraş yapıyorum. Memnuniyetle, zorla değil. Tabii o da memnun oluyor.  Yaşlıdır, dışarı bırakmıyorum hasta olur. Zeka işi ben beceriyorum. Şimdi boya yapıyorum, evin kapı penceresini hepsini boyadım."

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Ali Özcan'ın eşi tarafından tıraş edilmesi

* Ali Özcan'ın ve eşi Fatma Özcan'ın konuşmaları