Seyhan Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki parkları bayram sonrasına hazırlıyor. 

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 17 günlük tam kapanma döneminde hizmetleri artıran Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, kısıtlamaların ardından havaların da ısınmasıyla birlikte insanların dışarıda daha fazla zaman geçireceği gerçeğinden yola çıkılarak, Seyhan’daki parklar ve spor tesisleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tam kapanma sonrasına hazırlanıyor.

BUDAMA, ÇİM BİÇME VE BOYAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Budama ekipleri parklarda çimleri biçip, yabani otları temizleyip ağaç budama işlemlerini aralıksız sürdürürken, boyama ekipleri de parkların ve spor tesislerinin telleri ve direkleri ile banklarını boyama işlemine devam ediyor.

ATÖLYELERDE ONARIM VE ÜRETİM DEVAM EDİYOR

Marangozhane ve Demir Atölyesi ekipleri ise parklarda kırılan, bakıma ihtiyacı olan bank, bank tahtası, kamelya, basket potası, çöp kovası gibi donatıların üretimini ile onarımını hızla gerçekleştirip, parklardaki ve spor tesislerindeki eksiklikleri gideriyor.

SEYHANLI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Seyhanlıların mutluluğu ve huzuru  için belediye ekiplerinin durmaksızın görev yaptığının altını çizen Başkan Akay, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz parklarımızı ve spor alanlarımızı çok daha güzel hale getirmek için canla başla çalışıyor. Parklarımızdaki tüm eksiklikleri giderip,  mevsim çiçekleriyle rengarenk hale getiriyoruz. Vatandaşlarımız kısıtlamaların ardından dışarı çıktığında çok daha güzel parklarla ve bakım ve onarımı gerçekleştirilen spor tesisleriyle karşılaşacak.  Seyhanlı her şeyin en iyisine layık” dedi.