Akhisar Belediyes'nin ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Kayalıoğlu mahallesi de yıllardır beklediği asfalt yola kavuştu.

Akhisar Belediyesi ekipleri, kent genelinde 480 bin metrekare sıcak asfalt, 500 bin metrekare soğuk asfalt ve 200 bin metrekare parke taş çalışması yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Ekipler, son olarak Kayalıoğlu Mahallesi Zafer Caddesi’nde asfalt çalışmalarını tamamladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu,  "Şehrimizi güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kayalıoğlu Mahallemiz uzun yıllardan sonra sıcak asfaltla buluştu.  Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki Zafer Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışmalarında sona geldi. Yolumuz şimdiden bile çok güzel oldu. Mahalle halkımıza hayırlı olsun. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

“KAYALIOĞLU BU KADAR YATIRIMI HİÇ GÖRMEMİŞTİ”

Kayalıoğlu Mahallesi muhtarı Armağan Ağdanlı ise “Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve ekibi gerçekten güzel çalışmalara imza atıyor. Kayalıoğlu bu kadar yatırımı hiç görmemişti. Emeklerinden dolayı mahalle halkımız adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.