Pandemi şartlarında bir Ramazanın daha geride bırakıldığını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Ramazan Bayramının, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

 Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yayımladığı mesajla vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

 Pandemi şartlarında bir Ramazanın daha geride bırakıldığını ifade eden Alper Taşdelen, mesajında şunları kaydetti: 

 “İnsanımız arasında hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden Ramazan'ın anlam ve önemine uygun bir ayı geride bıraktık. Ramazan kardeşliği paylaşmaktır, Ramazan sofraları paylaşmaktır, bereketi paylaşmaktır. Biz yine bu Ramazan’da da ihtiyacı olana dost elimizi uzattık. Biliyoruz ki, her kesimden yurttaşımız ekonomik olarak çok zor günler yaşıyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızla 25 bin adet Ramazan kolisini yurttaşlarımıza ve esnafımıza ulaştırdık. 1196 haneye Halk Kart ile 600 TL nakit ödeme yaptık. Yardımlarımıza, hayatın her alanında ve darda olanın yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz önce insan diyoruz. Yeni yatırımlarda da hız kesmiyoruz. Kısıtlamalar nedeniyle açılış, temel atma ve proje tanıtımımızı mayıs sonunda yapacağız. Halkımız için üretmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Paylaştığımız her lokmanın, aldığımız her nefesin kıymetini hala atlatamadığımız pandemi döneminde bir kez daha hissettik. Birlik olmanın, yoksul, kimsesiz, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan vatandaşlarımızın yanında olmanın ne kadar anlamlı olduğunu tekrar tekrar yaşadık.  

Bu bayram ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olamasak da aynı duygularla Ramazan Bayramının sevgisini, hoşgörüsünü yüreklerimizde hissedeceğiz. Ramazan Bayramının, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”