Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Cumhuriyet Sevgi Meydanı etkinlikleri başladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde paylaşma ve yardımlaşma temaları öne çıkarken  "Sevgi paylaştıkça çoğalır” mesajı veriliyor. 

KONSERLER, ANİMASYONLAR, RENKLİ ETKİNLİKLER 

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğin ilk günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın konseriyle başladı. Birbirinden güzel eserler seslendiren bandoya vatandaşlar da eşlik etti. 

FİDAN DAĞITILDI

Antalyalılar bir yandan kurum ve kuruluşların meydana kurduğu stantları gezerken bir yandan da konserlerden çocuklar özel animasyonlara etkinliğin keyfini çıkardı.

Etkinlikler kapsamında vatandaşlar, Kızılay’a kan bağışı yaparken, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan tatlılar da meydandaki vatandaşlara ikram edildi.

PANDEMİ TEDBİRLERİ ALINDI

Pandemi tedbirlerine uygun olarak düzenlenen etkinlik alanına girişlerde vatandaşların termal kameralı ateş ölçümü yapılırken, meydan da  dezenfeksiyon ekipleri tarafından dezenfekte edildi.