İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Y.T., satın almak için anlaştığı arazinin devir işlemlerini yapmak üzere notere giderken 2 kişi tarafından bıçak zoruyla gasp edildi.

Olay, İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu mahallesinde meydana geldi. Y.T., kendisini M.Ç. olarak tanıtan bir şahıs ile Gökçekurt mahallesinde bulunan bir araziyi satın almak için anlaştı.

Y.T., arazinin devir işlemleri için notere giderken 2 şahıs tarafından bıçak zoruyla gasp edildiği gerekçesiyle Kemalpaşa Bağyurdu Jandarma Karakol Komutanlığı'na başvurdu.

Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, başlatılan inceleme sonucu olayı N.U. ve A.Y isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Ekipler, şüphelilerden N.U.'yu gözaltına aldı. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen A.Y.'nin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Gözaltına alınan N.U.'nun evinde yapılan aramada, 19 bin 500 TL, 1 adet ruhsatsız tabanca, 23 adet tabanca mermisi, 45 adet altın görünümlü materyal, 11 adet sahte altın bilezik ve 5 adet 22 ayar altın bilezik ele geçirildi.