Atakum Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Açık Hava Tiyatro ve Konser etkinlikleri kapsamında yerel müzik toplulukları yeniden müzikseverlerle buluştu. Samsunlular, konserlerle keyifli vakit geçirirken, sanatçıların gösterdiği sahne performansı büyük beğeni topladı.

Atakum Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi  iş birliği ile yerel müzik topluluklarına destek olmak amacıyla Çobanlı Halk İskelesi’nde gerçekleştirilen Açık Hava Tiyatro ve Konser etkinlikleri kapsamında yerel müzik toplulukları 2 Oda 1 Salon, Yiğidolar, Grup Vals ve Random ile şarkıcı Esra Ağçe sahne aldı.  

ATAKUMLULARIN KONSER KEYFİ

Konserler dizisinin bu ayağında ilk olarak yerel müzik grubu 2 Oda 1 Salon ve şarkıcı Esra Ağçe, sevilen şarkılarını seslendirirken, sonraki gün ise Yiğidolar, Random ve Grup Vals performans sergiledi. Atakumlular, sanatçıların seslendirdiği rocktan popa değişik tarzdaki şarkılarla adeta müzik şöleni yaşadı. Seyircilerin şarkılara eşlik ettiği konserlerde sanatçıların sahne performansı büyük beğeni topladı.

SEFO, AÇIK HAVA SAHNESİNDE

Çobanlı Halk İskelesi’ndeki açık hava sahnesinin bir sonraki konuğu ise genç kuşağın sesi, şarkıları dinlenme rekorları kıran Sefo olacak. Konser, 31 Ağustos’ta saat 20.00’de gerçekleşecek.