Aydın’da MHP Karacasu İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yeni hizmet binası, müftü, ilçe milli eğitim ve sağlık müdürlerinin katılımıyla açıldı.

Karacasu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile MHP Karacasu İlçe Başkanlığı’nın taşındığı yeni hizmet binası açıldı. Açılışa, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş, AKP İlçe Başkanı Fuat Meriç, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, AK Partili meclis üyeleri Fatih Akkın, Memduh İlgili ve Erbil Avcı, eski Belediye Başkanı Emin Mete, çevre ilçelerden gelen MHP ve Ülkü Ocakları mensuplarının yanısıra Milli Eğitim İlçe Müdürü Aşkın Güneş, Sağlık İlçe Müdürü Onur Doran, Karacasu SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, Karacasu MYO Müdür Yardımcısı Mehmet Taşdelen’in katılması dikkat çekti.

Binanın açılış törenine katılan Karacasu Müftüsü Bayram Yılmaz dua okudu. Açılışın ardından konuklarla sohbet eden Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş ve Belediye Başkanı Mehmet Erikmen konuşma yaptı.

"OCAĞA GİDEN GENÇ MADDE BAĞIMLISI OLMAZ"

Karakuş, "Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz. Arsız olmaz, hırsız olmaz, vatan haini olmaz. Ocağa giden genç Alparslan olur, Fatih olur, Atatürk olur, Alparslan Türkeş olur” dedi. Erikmen ise “Yeni nesil hep söylediğim gibi yeni Fırat Çakırlar yeni Mustafa Pehlivanoğullarının yetişmesi, Alparslanların, Devlet Beylerin yetişmesi, buralardan olacak. Biz inanıyoruz ki inanıyoruz ki hep söylediğim şey bu kendi tezim bu ülkenin kurtuluşu gerçek ülkücülerdedir. Ülkenin kurtuluşu gerçek ülkücülerdedir” diye konuştu.

BELEDİYEDEN KİRALANDI

Belediye İş Hanı’nda yer alan yeni hizmet binasının Ülkü Ocakları tarafından 2 bin 800 liraya kiralandığı öğrenilirken, katta MHP İlçe Başkanlığı odasının da yer aldığı görüldü. Binada ayrıca öğrencilerin lise ve üniversite sınavlarına hazırlık eğitimleri için derslik oluşturulacağı kaydedildi.