Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir'in en hareketli alışveriş bölgelerinden Gıda Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi. Başkan Batur, çöp dökme alanı ve çarşı ile ilgili düzenlemeler isteyen esnafa, "Sorunlarınızı ortadan kaldıracağız, yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sorunları ilk ağızdan dinlemek ve çözüm üretebilmek için toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. "Birlikte Konak" sloganıyla muhtarlar, apartman görevlileri, Kemeraltı esnafı ve pek çok sivil toplum örgütü ile buluşan Başkan Batur, bu kez de İzmir'in en canlı bölgelerinden Gıda Çarşısı'nda esnafı dinledi. İzmir Gıda Çarşısı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çöldür ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Başkan Batur'a CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da eşlik etti. Esnaf, belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Batur'a sorunlarını anlattı.

"ESNAFIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Esnaf, çarşı içi trafiği rahatlatacak bazı düzenlemeler ve ortak çöp dökme alanı ile ilgili değişiklik talep etti. Çarşı esnafı ile sorun yaşanan noktalara giderek incelemelerde bulunan Başkan Batur, en kısa sürede çözüm üreteceklerini söyledi. Başkan Batur şunları söyledi:

"Gıda Çarşısı esnafı, günün her saatinde İzmir ve çevresine hizmet ederek ekonomiye büyük katkı sağlıyor. Biz her zaman ekonominin çarklarının esnafla birlikte döndüğünü ifade ettik, etmeye de devam ediyoruz. O nedenle Gıda Çarşısı esnafının sorunlarını dinledik. Esnafımız bizden Gıda Çarşısı'nın bazı noktaları ile ilgili iyileştirilme taleplerinde bulundu. En kısa sürede sorunlara çözümler bulacağız. Biz her zaman, pandemide daha da öncelikli olmak üzere esnafın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.