Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınları ve yaşanan sel felaketlerinden dolayı ara verdiği kültür sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen açık hava sineması etkinliği, Şereflikoçhisar’da sinemaseverlerle buluştu.

Sıcak yaz akşamlarında bugüne kadar 8 ilçede mobil TIR üzerindeki dev ekranlardan yayınladığı Türk filmlerini Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Şereflikoçhisarlıları nostalji yolculuğuna çıkardı.

Her hafta cuma ve cumartesi günleri farklı ilçelerde gösterime giren Türk filmlerine 7’den 70’e tüm Başkentliler yoğun ilgi gösterirken, ücretsiz etkinliğe katılan Şereflikoçhisarlılar da  memnuniyetlerini dile getirerek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

BAŞKENT’TE NOSTALJİ RÜZGARI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının düzenlediği “Açık Hava Sineması” etkinliği, Ankara’nın çeşitli ilçelerinde her hafta cuma ve cumartesi günleri saat 20.00’de Başkentlilerle buluşmaya devam edecek.

Açık havada sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen etkinlik, Büyükşehir Belediyesi TIR'ı üzerindeki dev ekranda sinemaseverlere unutulmaz Türk filmleri izleme keyfi yaşatacak. Patlamış mısır ve su ikramının da yapıldığı Açık hava sineması etkinlik takvimi ise şöyle:

-03.09.2021 Kızılcahamam- Soğuksu Milli Parkı

-04.09.2021 Bala- Otobüs terminal içi

-10.09.2021 Çamlıdere – Göl Park Tesisi yanı

-11.09.2021 Kahramankazan – Salı Pazarı yanı Zabıta ek bina önü

-17.09.2021 Akyurt – Nurettin Cankurtaran Caddesi Hilal Sokak (Kültür Park karşısı)

-18.09.2021 Gölbaşı – Atatürk Sahil Park yanı