Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, eski CHP Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Altan Öymen’e kendi adını taşıyacak kütüphanede sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. Başkan Akpolat, Öymen’e sağlıklı ve mutlu yıllar diledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, eski CHP Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Altan Öymen’e sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.Öymen’e sağlıklı ve mutlu yıllar dileyen Başkan Akpolat, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Bugün Eski Genel Başkanlarımızdan, saygı değer gazeteci, yazar Altan Öymen’in doğum gününü, Beşiktaşlılara miras bıraktığı kitaplar için hazır hale getirdiğimiz kütüphanede bir araya gelerek kutladık. İyi ki doğdunuz Başkanım. Altan Başkan, Altan abi ülkemizin saygın bir değeridir. Her görüşten, meslekten, partiden insanımızın sevdiği saygı duyduğu örnek bir kimliğe sahip. Bu değere sahip çıkmak temel sorumluluğumuzdur.”

Duygu dolu anlar yaşayan Öymen, Başkan Akpolat’a bu ince düşüncesinden ötürü teşekkür ederken, değerli kütüphanesini de Beşiktaşlılar'a bağışlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ALTAN ÖYMEN 10 BİN KİTABINI VE ARŞİVİNİ BEŞİKTAŞLILARA BAĞIŞLADI

Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızcadan oluşan yaklaşık 10.000 kıymetli kitap ile kronolojik ve tematik olarak titizlikle düzenlenen dergi ve gazete arşivinin yer alacağı kütüphanede eşine az rastlanan eserlerle binlerce yayın bulunacak. Altan Öymen için özel bir çalışma alanın da tasarlandığı kütüphanede, kitapseverler için okuma ve çalışma alanları bulunacak.