Bornova Belediyesi, koronavirüs salgınındaki artış nedeniyle sokağa çıkmalarına yeniden kısıtlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde daha keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla çiçek ve sebze fidesi dağıtımına başladı.

Bornova Belediyesi Tarım İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışma kapsamında destek verilen ilk Bornovalı, 68 yaşındaki Huriye Çetin oldu. Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer’in Naldöken’de tek başına yaşadığı evinde ziyaret ettiği Çetin’e, çiçek ve süs biberi fidesi ile birlikte balkon saksısı ve toprak da verildi. Fideleri tek başına yaşadığı evinin balkonunda heyecanla toprakla buluşturan Huriye Çetin, pandemi boyunca verdiği destekler için Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer ise pandeminin başından bu yana verdiği desteklerle Bornovalılar'ın yanında olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımızdan ricamız tüm kurallara harfiyen uymaları. Kimse merak etmesin biz ihtiyaçları olduğunda yanlarındayız” dedi.

Taşer, Huriye Çetin’e fincan takımı da hediye ederek, kahvesini bahçeye dönüştüreceğini balkonunda keyifle içme temennisinde bulundu.