Bornova Belediyesi, yaz aylarına konserler serisi ile "merhaba" demeye hazırlanıyor. 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nde başlayacak olan Yaz Konserleri 8 Temmuz’a kadar her hafta pazartesi ve perşembe günleri, ilçenin farlı noktalarında Bornovalılar'a müzik ziyafeti sunacak.

Pandemi boyunca etkinliklerine ara vermeden internet üzerinden devam eden Bornova Belediyesi, kısıtlamaların kalkmasının ardından etkinliklerini açık havaya taşıyor. Nostaljik Yeşilçam Açık hava Sineması Günleri ile Bornovalıları eski günlere götüren belediye, Yaz Konserleri ile de müziğe doyuracak. 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nde başlayacak konserlerin ilkinde İnci Okan’ın Keman Resitali ile Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme Kursiyerleri Yaren Şen (piyanoda) ve Nisa Ölmez (kemanda) sahne alacak. Büyükpark Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu önünde 19:00’da başlayacak olan konserde Pınar Boz ve Orkestrası da sevenleri ile buluşacak. 

6 NOKTADA 9 KONSER

Yaz Konserleri serisinde 24 Haziran Perşembe günü Özgür Ateş Band Orkestrası, Evka 4 Otobüs Son Durakları’nda; 28 Haziran pazartesi Grup Yel Değirmeni, Pınarbaşı Çamlık Parkı’nda; 1 Temmuz perşembe Gökmen Arıcı ve Orkestrası, Altındağ AKM Önü’nde; 5 Temmuz pazartesi Gökhan Yavuz ve Orkestrası, Erzene Mahallesi 19 Mayıs 1919 Parkı’nda ve 8 Temmuz perşembe Yılmaz Demirtaş ve Orkestrası, Meriç Mahallesi Aliye İzzet Begoviç Parkı’nda sahne alacak. Konserler, saat 20:00’de başlayacak. 

Pandemi boyunca internet üzerinden ve sosyal medya kanalları aracılığı ile etkinlikler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı  Mustafa İduğ, “Kısıtlamaların kalkması ve havaların güzelleşmesi ile yine tedbirler kapsamında açık hava etkinlikleri düzenliyoruz. Yaz Konserleri ile uzun zamandır evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı açıkhavada eğlenmeye davet ediyoruz” dedi.