Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dijital Dershane, verdiği ücretsiz eğitimle LGS, YKS ve KPSS sürecinde gençlerin destekçisi oldu. Kurulduğu günden bu yana kesintisiz eğitim veren platformun öğrenci sayısı 8 bini aştı.

Buca Belediyesi’nin ilköğretimden üniversiteye, üniversiteden KPSS’ye kadar her yaş grubu öğrencinin özgür ve eşit bir eğitim alması için başlattığı “Dijital Dershane” binlerce öğrenciyi sınava hazırladı.

Koronavirüs (COVİD-19) sürecinde Bucalı gençlerin eğitim sürecine katkı sağlayabilmek için hayata geçirilen projede, 4K videolu konu anlatımlarından psikolojik desteğe, soru çözümlerinden deneme sınavlarına kadar pek çok alanda öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik içerikler yer aldı.

Koronavirüs sürecinde “dijitaldershane.buca.bel.tr” adresi üzerinden bir eğitim kurumunun sunmuş olduğu tüm dersleri ücretsiz olarak izleme şansı yakalayan öğrenciler, eğitimlerine kesintisiz devam etme şansı yakaladı.

KULLANICI SAYISI 8 BİNİ AŞTI

LGS ve YKS’nin yanı sıra KPSS adaylarına da destek olan Dijital Dershane’nin öğrenci sayısı 8 bini aştı. Dijital Dershane, sınav gününe kadar yoğun programlarıyla gençlere destek olmaya devam edecek.