Çankaya Belediyesi'nin Yıldız ve Çiğdem bölgelerinde hizmete açtığı yüzme havuzları, ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gördü. 

Çankayalılar, pandemi sürecinin stresini, Erdal İnönü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezinde yer alan yüzme havuzunda atıyorlar.

Çankaya Belediyesi'nin yüzme havuzları pandemi sürecinin başladığı 2020 yılı Mart ayından bu yana kapalıydı. Normalleşme sürecinin başlamasıyla 10 Ağustos’ta kapılarını açan yüzme havuzları, Pazartesi günü hariç haftanın her günü 08.00-21.00 saatleri arası hizmet veriyor. Pazar günü saat 20.00’ye kadar açık olan yüzme havuzu bir saatlik seans aralığında düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

BİRÇOK ABONELİK HİZMETİ VAR

Her seansta en fazla 8 kişiye hizmet verilen yüzme havuzlarında farklı abonelik hizmetleri sunuluyor.

Yüzme havuzlarında bu kapsamda yıllık abonelikler ve ailelerin birlikte gelebilecekleri abonelikler oluşturulabiliyor.

"ÇANKAYALILAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

Tüm ülkede olduğu gibi Çankayalılar'ın pandemi sürecinde zorluklar yaşadığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “El birliğiyle bu süreci kazasız atlatacağımızdan şüphem yok. Pandemi süreci sonrası normalleşme ile birlikte ilçe sakinleri stres atmak için belediyemizin farklı hizmetlerinden yararlandılar. Onların ve ailelerinin hoşça vakit geçirebilecekleri parklar, sosyal tesisler, spor alanlarını çoğaltmak gayreti içindeyiz. Çünkü Çankayalılar her şeyin en iyisine layık” diye konuştu.